Campaniile şi Promoţiile PRIMA

Fii PRIMUL ƆONTRA CANCER

Fii PRIMUL ƆONTRA CANCER

4 Februarie: Ziua Mondială de Luptă Împotriva Cancerului
Farmacia PRIMA: Fii PRIMUL CONTRA CANCER


Farmacia PRIMA Dolj susține zilnic sănătatea și luptă pe 4 februarie Împotriva Cancerului.
ATENȚIE! De Ziua Mondială a acestei Lupte, toate farmaciile PRIMA opțiune pentru sănătate Craiova - Băilești - Filiași sunt CONTRAINDICATE CANCERULUI. Îl tratăm, dar nu-l recomandăm. A se administra câte o insignă CONTRA CANCER. Întreabă farmacistul!

Farmacia PRIMA – PRIMII în susținerea sănătății și menținerea frumuseții – dă startul campaniei CONTRA CANCER. Fii și tu printre PRIMII, cei care luptă public împotriva acestei boli. Poartă insigna-autocolantă CONTRA CANCER oferită gratuit în farmaciile PRIMA pe 4 februarie, de Ziua Mondială a Luptei Împotriva Cancerului.

Campania are scop de comunicare, prevenție și solidaritate. „Peste 7 milioane de oameni mor anual în lume, de cancer. În România numărul crește de la an la an. Orice strategie CONTRA CANCER devine vitală: conștientizarea și sensibilizarea publicului, solidarizarea sau chiar interacțiunea cu farmacistul și îndrumarea către controlul medical periodic. CANCERUL se vindecă, dar numai dacă facem ceva CONTRA“, punctează farmacistul-șef PRIMA Florentina Iacob.

© 2014 Farmacia PRIMA | Lanț Farmaceutic Craiova și Dolj

GALERIE MEDIA
Albume Foto

REȚELE SOCIALE

Copyright © 2018 Farmacia PRIMA
Developed by FASTWEB Romania